Kunstige juletræ

Kunstige juletræ

I mange år har vi kun set kunstige juletræ i butikkerne, men i de seneste år er de begyndt at dukke op i større og større antal hjem. Hvorfor er det lige, at folk er begyndt at gå over til kunstige træer? Er det fordi de er nemmere at vedligeholde, eller er der andre grunde til det?

 

Hvorfor er kunstige juletræ populære?

Der er flere grunde til, at folk vælger et kunstigt juletræ fremfor et rigtigt træ. For det første så tager det lang tid at finde et rigtigt træ, der passer til ens stue. Nogle gange kan man finde et rigtigt træ, der ser ud som det vil passe perfekt ind i stuen, men så viser det sig, at det træet faktisk er for stort eller for lille. Med et kunstigt træ slipper man for den besværlighed.

 

For det andet så skal et rigtigt træ jo skiftes ud hvert år, mens et kunstigt træ kan holde i mange år. Selvom et kunstigt træ godt kan blive slidt med tiden, så kan man altid give det en tur med en støvsuger og så ser det ud som nyt igen. Det samme gølder ikke for et rigtigt træ. Et rigtigt træ bliver ofte slidt og grimt efter bare ét års tid og så skal det skiftes ud med et nyt.

 

For det tredje så er der nogle folk, der synes, at det er mere miljøvenligt at bruge et kunstig juletræ fremfor et rigitgt træ. Selvom man god kan argumentere for, at produktionen af et kunstig juletræ måske ikke er helt miljøvenlig, så kan man jo altid genbruge sit kunstige juletræ i mange år. På den måde slipper man for at skulle bruge ressourcer på at producerer nye juletræer hvert år.

 

Konklusion:

Der er flere grunde til, at folk vender sig mod kustige juletræer – både nemhed og miljøhensyn spiller ind. Men hvad synes du selv? Er du mere til et kustig eller et rigtigt juletr?

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>