Julen er snart her – Gør dig klar med en flot julemiddag

Julen er snart her – Gør dig klar med en flot julemiddag

December måned er snart ovre, og det betyder at julen nærmer sig med hastige skridt. Hvad enten du fejrer jul alene eller med familie og venner, så er det altid hyggeligt at have noget flot at se på på bordet. En flot julemiddag behøver ikke være dyr – ofte kan man finde fine tallerkener, bestik og krus på tilbud i butikkerne i december.

 

 

Der findes et utal af forskellige juletallerkener, og det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige. Her får du 3 forslag til tallerkener, der passer perfekt til en hyggelig julemiddag.

 

Rød jul:

En rød Juletallerkener er ikke bare flot, den er også meget praktisk. Rødt er nemlig farven der matcher alle andre farver, så uanset hvilket bestik, krus eller servietter du vælger til din julemiddag, så vil en rød juletallerken altid gå godt sammen med dem. På den måde slipper du for at skulle tænke over om tallerkenerne matcher resten af service – det hele vil altid gå godt sammen. 

 

Hvid jul:

En hvid juletallerken er mere stilren end en rød, men stadig hyggelig og indbydende. Hvis du gerne vil have et lidt mere stilrent udtryk på bordet, så er en hvid juletallerken et godt valg. Husk at vælge et par fine servietter i en passende farve til – gerne i grønt eller blåt for at give lidt variation til det ensfarvede udtryk.

 

Grøn jul:

En grøn juletallerken er både unik og moderne. Et grønt service giver din julemiddag et frisk pust, og er samtidig en hyldest til naturen og de grønne toner som hører sig til julenydelsen. Passer især godt sammen med grønt bestik og grønne glas – men tag gerne fat i nogle servietter i en anden farve for at give lidt variation på bordet.

De fleste butikker har et stort udvalg af forskellige typer af tallerkener – så det burde ikke være svært at finde nogle der passer ind i lige netop din stil. Og husk – selvom det er vigtigt at have flot service på bordet, så skal det hele ikke matches 100%. Det vigtigste er at I har det hyggeligt!

 

Konklusion:

Det er snart tid til at spise æbleskiver og hyggesnakke rundtom pejsen – men først skal bordet dækkes op med spiselige pyntegenstande og en flot tallerkenfuld mad. Med de rette Juletallerkener under armen kan enhver spisesituation blive hyggeligere – her fik du 3 bud på Juletallerkener der passer perfekte sammen med enhver type Juleguf.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>