Thorshammer i smykker til rigtige mænd

Thorshammer i smykker til rigtige mænd

Når du tænker på mænd, er det første, du kommer til at tænke på, nok: robusthed, magt og maskulinitet. Det er det, der gør dem så tiltrækkende for kvinder – det faktum, at de kan være lige så mandige som den næste fyr. Men intet kunne være længere fra sandheden! Selv om der er mange egenskaber, der gør en mand til en mand, kan smykker ofte ikke være nok til at bevise din pointe. Tænk på det som at købe et jakkesæt til en mand. Du skal finde det rigtige snit, de rigtige materialer og den rigtige stil. Men når det kommer til at vælge de rigtige smykker til mænd, er det ikke helt så enkelt. I denne artikel diskuterer vi alt fra personlige præferencer til budgetovervejelser, når det gælder om at vælge det rigtige herresmykke.

 

Hvad kendetegner et godt herresmykke?

Der er mange faktorer, der spiller ind på et godt herresmykke. De forskellige materialer, design, indfatning og funktionalitet kan alle være med til at gøre et godt smykke til et perfekt smykke. Når du kigger på herresmykker, skal du overveje de samme ting, som du ville gøre med alle andre smykker – formålet, stilen og materialet. Thorshammer smykker er meget populære blandt mænd.

Hvorfor er smykker til mænd vigtige?

Smykker kan være en glimrende måde at udtrykke sig selv på, tilføje personlighed og definere sig selv som mand. Faktisk kan det at have et par smykker være med til at hjælpe dig med at skabe positive ændringer inden for dit personlige liv, kommunikation og endda professionel succes.

Manchetknapper, slipsenåle og andet tilbehør

Ethvert smykke bør være alsidigt nok til at passe til stort set alt. De rigtige manchetknapper og slipsenåle vil hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i enhver situation. De kan endda bruges og skifts ud for hver måned som en kalender, fordi du har mulighed for at finde både manchetknapper, slipsenåle og andet, der passer så godt til hver måned.

Sådan vælger du de rigtige smykker til en mand

Når du forsøger at vælge de rigtige smykker til mænd, er der et par ting, du skal huske på: Det rigtige snit til en mands håndled – Jakker, manchetknapper og slipsenåle skal stå i forhold til håndledsstørrelse. En stor mands håndled kan have en manchetknap, der er mere end halvdelen af hans kropslængde, mens en lille mands håndled kan have en, der kun er en fjerdedel af hans kropslængde. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal give din mand, er en lang manchetknap som regel et godt valg – den kan bæres åben eller lukket og kan nemt foldes tilbage i en lomme. Det rigtige materiale til mandens smykker – Guld og sølv passer begge til de fleste lejligheder, men sølv kan se mindre mandigt ud, når det kombineres med andre metalsmykker. Overvej, om det skal blive opfattet som værende rent guld, eller om en blanding af de to er mere efter mandens smag.

Smykker til jobbet

Når du har valgt de rigtige smykker til jobbet, er det tid til at tænke over, hvordan du vil bære dem. Er det bedre egnet til at blive båret på hånden, halsen eller fingeren? For mange mænd er de to første valg på hånden, mens det tredje valg er på fingeren.

Din nuværende stil

Nu hvor du ved, hvordan du vælger de rigtige smykker til en mand, er det tid til at kigge på din egen stil og se, hvad du kan finde passende til smykkerne. Hvis du har en præference for en bestemt stil af manchetknapper, kan du passende gå efter disse.

Det skal være behageligt at bære

Du vil ikke kun sikre dig, at stilen ser godt ud på hånden, men den skal også være behagelig at have på. Hvis et manchetknap er for stramt eller ubehageligt at have på i længere tid, er det måske det forkerte valg.

Smykker skal vedligeholdes

Endelig skal du huske at vedligeholde dine smykker, så de ser lige så godt ud, som de gør, når du får dem. Rengør dem regelmæssigt for at holde dem flotte, og opbevar dem ordentligt, så de ikke bliver tabt eller stjålet.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>