Byg links fra danske domæner: Sådan gør du

Byg links fra danske domæner: Sådan gør du

Inden for SEO branchen ser der ud til at være enighed om, at hvis du skal ligge højt på søgeresultaterne i Danmark, så skal du have mange backlinks fra danske domæner. Problemet er dog bare, at der ikke findes så mange hjemmesider i Danmark, hvorfra du kan bygge gratis links. Ønsker du at bygge links fra .com-domæner, så er det langt nemmere at finde hjemmesider, hvor du kan gøre det fra.

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du laver linkbuilding fra danske domæner til din danske virksomhed, webshop eller hjemmeside. Processen er den samme, og man kan vælge at gøre det gratis eller betale lidt for det. Du kan selvfølgelig også vælge at betale relativt meget for det, men så havde du nok ikke læst denne artikel om emnet og bare overladt alt arbejdet til et bureau.

Herfra kan du få gratis links

Det er selvfølgelig altid nemmest at starte med de lavthængende frugter. Dette vil sige, at man starter med at bygge links fra hjemmesider, hvor alle kan gøre det – og så er det selvfølgelig gratis. For at gøre dette, så skal du have fat i en gratis liste til linkbuilding. Så går du bare i gang med at oprette links fra de forskellige sider.

Husk at du ikke må have den samme anker tekst alle steder, og så skal alle links helst ikke komme den samme dag, da det selvfølgelig ser alt for mistænksomt ud. Du skal sprede dine links ud over tid.

Betal lidt og få meget

Efter du er færdig med at oprette gratis links og måske er begyndt at tjene lidt penge på din hjemmeside, så kan du begynde at oprette betalte links. Generelt er der to måder. Du kan vælge at kontakte specifikke hjemmesider med henblik på at placere et link der mod penge eller at købe adgang til en række danske linkmuligheder. Skal du have meget for pengene så vælg sidstnævnte mulighed.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>