Spilentusiast, er det dig? Så læs med her!

Spilentusiast, er det dig? Så læs med her!

Er du også én af de mange, som vil mene, at man aldrig bliver for voksen til at spille spil?

Måske i en sådan grad at du tænker ’Hvordan kan man overhovedet være af en anden optik?’ – så er dette indlæg right up your alley!

At spille spil med venner og familie kan danne omdrejningspunktet for de mest mindeværdige, hyggelige, hårrejsende og sjove stunder for de deltagende, og det er netop dét, som gør spil til noget helt fantastisk og magisk!

At samles om et spil er helt oplagt i aftentimerne, i weekender, når man har ferie, i sommerhuset – ja, der er ikke det tidspunkt eller sted, hvor et spil ikke er velkomment

På webshoppen Pixojet.dk har du mulighed for at bestille diverse foretrukne kort- og brætspil og få dem leveret direkte til døren eller til den nærmeste pakkeshop til en fordelagtig pris.

Hvad enten du er til sjove -, klassiske -, strategiske -, eventyrlige -, quizspil eller spil til børn, så finder du et bredt udvalg af spil indenfor de forskellige kategorier hos den pågældende forhandler – over 45 forskellige spil kan du nemlig vælge imellem, lægge i indkøbskurven og med få klik afgive din bestilling på; så nemt og praktisk!


Bedst-sælgende spil

Herunder et lille overblik over de bedst-sælgende spil:

 • UNO Spin
 • Alhambra
 • Cards Against Humanity (International Edition)
 • Gold Fever
 • Kingdomino
 • Ligretto – Blue version
 • Ligretto – Green version
 • Ligretto – Red version
 • Myretuen
 • Terraforming Mars
 • The Mind
 • Catan

Er du interesseret i at vide mere om, hvad ovenstående bestsellere og de resterende, mange spil går ud på, så finder du for hvert spil i webshoppen en udførlig spilbeskrivelse, så du kan klikke de helt rigtige spil hjem.

Endnu ikke en spilentusiast?
Er du endnu ikke hoppet med på spil-bølgen, enten fordi du ikke mener at kunne finde tiden til det, eller fordi du ikke synes, at spil umiddelbart siger dig noget, så skulle du næsten blot prøve det for sjovs skyld
– du vil blive overrasket over, hvor fængende det er! Og visse spil tager kun 10-20 min. at spille, så tiden er ingen undskyldning for ikke at teste det af.

Vi vil dog undskylde på forhånd; at spille kort- og brætspil er stærkt vanedannende (på harmløs vis!), så du skal nok forberede dig på at måtte rydde ud i et par skuffer eller skabe og lave ekstra plads… mange spil flytter formentlig ind hos dig inden længe.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>