3 vigtige digitale værktøjer til din forretning

3 vigtige digitale værktøjer til din forretning

Når en kunde leder efter en virksomhed at købe hos, vil han/hun gerne finde en virksomhed, der har digitale værktøjer, som gør det nemt for ham/hende. Det er her, du kommer ind i billedet. Hvis din virksomhed gør brug af følgende 3 værktøjer, så vil du have større sandsynlighed for at få kunder, der er tilfredse med deres oplevelse og klar til at købe.

1) Et bookingsystem

Et booking system kan være rigtig brugbart, og ikke mindst tidsbesparende, både for dine kunder, men bestemt også for dig som forretningsejer. Et bookingsystem er især ideelt, hos klinikker, hvor der er et behov for, at kunder får en bestemt tid, som man kan fylde dagen ud med. Det kan være frisører, huskliniker, hos lægen, skønhedskliniker, sågar hos restauranter, kan det være særlig nyttigt.

Det smarte ved et valg af det rette booking system, er, at det hele foregår automatisk, så du ikke skal kigge i din kalender, men du kan se, når kunderne selv booker sin tid.

Fordelen er også, at kunderne føler en større frihed, fordi de kan koordinere de ledige tider i dit bookingssystem, med deres egen kalender.

2) Et bestillingssystem

Det er ganske vigtigt, hvis du har en webshop, hvor du sælger produkter, at du har et velfungerende bestillingssystem. Der er nogen særlige krav for, hvilke trin man skal igennem, inden man trykker køb, og bestiller.

For at bestille noget, er det nødvendigt for kunden, at gennemgå bestillingssystemet, og hér er det, at man også kan være smart, at prøve at lave mersalg.

3) Private app

Uanset hvilken form for webshop du har, så er apps vejen frem. At du laver din egen private app til dine kunder, gør, at de føler sig mere specielle, og du kan lave notifikationer til dem alle, når som helst. Folk har tendens til at anvende apps mere, fremfor at gå ind på en bestemt hjemmeside.

Hvis du gerne vil have en app til din virksomhed, så skal du have fat i et firma, som har stor erfaring med App udvikling.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>