Det store problem mange ender med at stå med i disse tider er gaveideer

Det store problem mange ender med at stå med i disse tider er gaveideer

December rykker nærmere og det evig tilbagevendende spørgsmål dukker op, hvad ønsker du dig!

Når vi rammer december så lander vi i en måned der er ret stærkt forbundet med gaver. Det betyder man skal finde ud af hvad dine kære ønsker sig. Dertil kommer at gaveønskerne også er blevet både større og dyrere. Har du så en stor familie så kan det være svært ikke at gå bankrot i december. 

Hvad er det dog for ting der står øverst på listen hos både kvinder og mænd. Er der gaver imellem man kan købe uden at skulle have den helt store pung op af lommen ?

Hvad er det for ting kvinder ønsker sig ?

Når det kommer til kvinder har ting som tøj, sko, tasker, overtøj, sminke og smykker altid været med på listen. Her kan man også godt finde noget der ikke er helt så dyrt. Med andre ord du kan betale for gaven uden at det river hul i økonomien. Der er dog også kommet nye ting med på listen de seneste år. Det er blevet meget normalt at ønske sig lækre oplevelser. Det kan være spa ophold, tur i biffen eller en tur på restaurant. Der er også kommet ønsker til sexlivet med, der er noget kommet en del sexlegetøj og frækt lingeri med på listerne også. Her får man jo så som kæreste også selv lidt ud af det. 

Hvad er det så mænd ønsker sig ?

Mænd er og har altid været lidt mere vanskelige at købe noget til. De fleste ældre mænd siger altid de intet ønsker sig. Noget der tit slå godt igennem er en god cigar, en flaske whiskey eller en bog om noget de interesserer sig for. Er du mere til den dyre ende, så kan du altid hoppe noget nyt værktøj, et par alufælge til bilen eller nyt flot ur. Mænd har også fået øjnene mere op for tøj, samtidig med at de også godt kan lide at få en tur ud at spise. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>