Guide til oplevelser i svogerslev

Guide til oplevelser i svogerslev

En tur til svogerslev er langt fra kedelig, her finder der nemlig en masse spændende oplevelser, specielt til dig der elsker naturen. I og omkring svogerslev findes der et hav af forskellige oplevelser, du kan for eksempel gå en tur om svogerslev sø og i samme moment prøve kræfter med trækfærgen ved Kornerup Å. Vil du gerne opleve noget af sjællands smukkeste natur? så kan du gå turen af Fjernvandrevej E6 fra ringsted til roskilde. Er du mere til vand end til land? så er der massere af muligheder for dette også – læs videre og find ud ag hvad.

Oplevelser på vandet

Er du en vandhund? findes der otte steder i kommunen, hvor du kan tage dig en dukkert. Der er ydermere også mulighed for fiskeri mere end 16 steder. Så hvis du tager en tur til svogerslev kan du trygt pakke dit badetøj eller fiske gear. Ønsker du at nyde vandet på en anden måde så kan du opleve sejlads på Roskilde fjord eller også kan du tage et smut forbi vikingemuseet. Her kan du få en vandoplevelse lidt udover det sædvanlige, du kan nemlig både se fem originale vikingeskibe, disse emmer af krig, handel og sørejser. På vikingemuseet kan du ydermere opleve et fokus på vikingernes maritime håndværk, ved at følge arbejdet på bådeværftet. Her kan du også se en stor samling af rekonstrueret vikingeskibe og Nordiske træbåde. Du kan læse mere om oplevelser på vandet hos redningsvest-tilbud.dk.

Skab spænding indendørs

Efter en lang dag med oplevelser udendørs så kan det være tiltrængt, at smække benene op, enten hjemme eller på hotel. Har du ikke fået oplevelser nok eller ønsker du en dag inden døre som er stadig er hyggelig, sjov og spændende? Der er massere muligheder for også at få gode oplevelser selvom du bliver hjemme eller på hotellet. Er du sammen med familie eller venner kan tiden med dem være lige så givende som tiden på kultur og naturoplevelser. I kan med fordel nyde hinandens selskab over en god middag eller måske endda over et spil eller to. Er du for dig selv kan du stadig have en spændende oplevelse indendørs, du kan for eksempel kigge på mange af de spændende konkurrencer, som du kan finde på nettet. Her kan du vinde nye oplevelser uden, at du bruger en eneste krone på det og så er det bare sjovt at vinde. Find mere viden om spænding indendørs her.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>