Tag computeren med alle steder uden problemer

Tag computeren med alle steder uden problemer

Når man er på farten, er man som regel ret afhængig af sin computer. Hvis man er taget på ferie med familien, så skal et kropophold ikke være hindringen for, at computerforbindelsen lige pludselig går hen og bliver mærkværdig. Det kan være at man ønsker at slappe lidt af efter dagens strabadser. Det foretrukne valg er ofte at sætte en god film eller serie på fra nogle af streamingtjenesterne. Det kan være, at lige som man har slået benene op, så kan filmen eller serien ikke loade på grund af den langsomme forbindelse. Det behøver dog ikke at være sådan.   

Få hurtigere internetforbindelse

Den langsomme forbindelse skyldes ofte, at det overordnede system ikke virker optimalt, der hvor du befinder dig. Dette system kaldes på engelsk for Domain Name System, forkortet til DNS. Denne er, ganske forenklet sagt, med til at indlæse de sider, du ønsker at besøge. Man kan opleve det, når man prøver at ringe bedsteforældrene op over en skypeforbindelse, og stemmerne fra den anden side skratter og billedet kun viser store pixels. Man kan også opleve det, når man så sidder i sofaen, og serien eller filmen endnu en gang har svært ved at loade, så ligger problemet ofte her.

Hvis du har en DNS, som er langsom til at læse siderne, findes der løsninger på dette. Du kan læse mere om DNS hos hvaderdns.dk.

Hvad skal man vælge at se?

Når man har fået sin internetforbindelse til at virke igen, ligger mulighederne kun åbne. Når feriedagen bliver til aften, og man har nydt sit ophold, kan familien samles over en film eller fælles serie. Mange vælger at gense de gamle klassikere, og selvom årstiden måske ikke altid er til det, er et sikkert familiehit altid julekalendere. De små afsnit er ideelle til alle slags ferieophold. Store som små kan nyde godt af de hyggelige julefortællinger. Gennem årene er der udgivet en masse. Er man i tvivl om hvilken en, man skal begive sig ud i først, så er der hjælp at hente. Læs her mere om julekalendere hos tvjulekalender.dk.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>