Er du flyttet væk fra storbyen til en mindre by?

Er du flyttet væk fra storbyen til en mindre by?

Du er bestemt ikke ene om valget at flytte fra København og til en mindre by. Der er mange årsager til at folk vælger at flytte fra København efter at have været bosat der i en periode. Og det er bestemt ikke at København ikke er en dejlig storby at bo i. Mange der flytter fra København, flytter faktisk slet ikke så langt væk, fordi de gerne vil beholde en vis tilknytning til byen.

Så hvorfor vælger folk at flytte til en omegnskommune så som Svogerslev i Roskilde kommune? Mere bolig for pengene, men hvor man stadig kan beholde arbejdet og identiteten fra storbyen.

Mere bolig for pengene betyder også andre fremtidsmuligheder

Der er simpelthen mere bolig at få for pengene, hvis man flytter lidt længere væk fra København. Det er især aktuelt, hvis man har stiftet familie, og man ønsker mere plads, både indenfor og udenfor. For hvem har ikke lyst til at plukke sine egne kirsebær i haven og lave de lækreste delikatesser med dem, se her for kirsebær opskrifter.

Bare dét at have muligheden for at have en have, med frugttræer, som børnene kan rende rundt i, er guld værd for en nystiftet familie.

Men kan jeg nu falde til i en mindre by?

Du kan selvfølgelig også sagtens bevare din individuelle modestil og din interesse i design, også selvom du bor i en mindre by. Og husk du kan altid finde inspiration eller tips om livsstil, mode og design her. Enhver by har så meget at byde på, du skal bare give den en chance.

Du får ofte mere tid til at opfriske din interesse i de naturlige omgivelser igen og måske også få både mere indre, men også ydre, ro på. Og så er du garanteret heller ikke den eneste der er flyttet til byen fra København!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>