Oplever du problemer med din bygning?

Oplever du problemer med din bygning?

Det er ikke nogen hemmelighed, at en bygning med tiden vil komme til at se både slidt, trist og kedelig ud. Og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til de mange gamle bygninger, der findes rundt omkring i landet.

Det kan blandt andet være en kro, som ofte er en bygning, der i mange år har dannet ramme om festlige begivenheder og sociale arrangementer. Derfor er en kro også en bygning, der skal vedligeholdes en del – men det lønner sig i sidste ende, fordi sjælden og det æstetiske skinner igennem.

Kan du se at der er fugt i dine murstensvægge

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at det er ved at være tid til, at du giver din kro en kærlig hånd. Noget, som du især bør være opmærksom på, er selve murværket. Her er der nemlig tale om de bærende dele af bygningen, og derfor skal de gerne blive ved med at være stabile og solide, så de kan stå i mange år ud i fremtiden endnu.

Når du tager et lidt grundigere kig, så kan det være, at du bemærker, at der desværre er fugt i murstensvæg – og hvis det er tilfældet, så har du et lidt større arbejde forude for at komme fugten til livs.

Der er især 5 ting, du bør lægge mærke til

Når det handler om fugt i en murstensvæg, så kan der være nogle tydelige tegn, der viser sig. Der er dog især 5, som du bør være opmærksom på, idet de betyder, at der kan være frygt for, at fugten udvikler sig til blandt andet skimmelsvamp.

Det er noget, der gør sig gældende, når det kommer til fugtskjolder på væggen, det kan være, hvis maling og puds begynder at løsne sig og falde af væggene, det kan være en gennemtrængende lugt af enten fugt eller mug, det kan være råd, der viser sig i blandt andet paneler, og det kan være det mest tydelige tegn; saltudblomstringer og generelt skimmelsvamp.

Få råd og vejledning online

Er det noget, som du ser tegn på i dine murstensvægge? Så er der heldigvis hjælp at hente, som du også kan læse mere om på denne her side. Du kan nemlig først og fremmest lade professionelle tage sig af problemet.

Der er altid fagfolk, der er klar til at hjælpe dig med at bekæmpe fugt og dermed forebygge skimmelsvamp. Du kan derfor indhente 3 tilbud – ganske gratis og uforpligtende.

Sådan kan du komme fugten til livs

Men du kan også gøre et forsøg selv. Det betyder, at du skal starte med at lufte godt og grundigt ud i dine rum. Det kan nemlig sørge for, at fugten slipper væk-. Herefter skal du grundigt aftørre de fugtige områder og desinficere dem med diverse midler, således du også skaber en svær barriere for yderligere fugt og skimmelsvamp.

Sidst kan du male de overflader, der har været angrebet, idet der ofte vil være nogle knap så pæne spor tilbage.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>