Ny bolig på landet?

Ny bolig på landet?

Er du blevet træt af livet i storbyen eller ønsker at rykke teltpælene op fra Jylland og tæt på København, men ønsker at bo i landlige omgivelser, så er byen Svogerslev et godt sted at starte. Mange mennesker flytter hvert år til nye adresser, og bliver sat i flere dilemmaer, hvor en af dem er, om man skal have nyt tag, eller om taget skal renoveres. Det er ofte dyrt at udskifte et tag, og derfor er det en god idé som husejer at kontakte rådgivere eller specialister, som kan lave et tagtjek.

Svogerslev er en by med mange typer boliger

Går du i tankerne om at flytte ud af storbyen og finde et sted ude på landet, men hvor der er tæt til storbyens mange fordele, så er Svogerslev måske det rette sted. Svogerslev er en mindre by tæt på Roskilde. Svogerslev var oprindelig en lille landsby med egen kirke, kro og gadekær. Navnet Svogerslev kommer af ”Suauers Levn” og kommer fra en storbonde med navnet Suauer, der boede her.

Byen har 4.275 indbyggere, og byen består primært af villaer med haver. Svogerslev har et butikscenter med bager, købmand og andre mindre detailbutikker. Byen har også en skole og gode fritidstilbud til både børn og voksne. Byen ligger også tæt på naturen med søer, åer og skov. 

Hvilken boligtype skal jeg vælge?

I byen findes der både de helt gamle villaer i centrum af byen og rester af gårdene, der lå i området. I 1970’erne begyndte byen at vokse med udbygning af villakvarterer og rækkehuse. Senere hen er der bygget flere rækkehuse kvarterer, hvor der er blandet boligmasse med ejerboliger og lejeboliger.

Der er derfor mange forskellige slags huse i Svogerslev, der gør det interessant for boligkøberen at vælge imellem. Når du vælger din næste bolig, så tænk på nyt tag eller renovering af gammelt tag.

Nyt tag eller renovering af tag

Når du har købt et hus eller har et hus, og du går med tankerne om at få forbedret dit tag, så er det en god idé at tage kontakt med specialister, der kan rådgive dig om nyt tag. Der er mange spørgsmål, der dukker op. Skal det være skifter- eller tegltagsten, som kan være dyrt, eller skal det være i den billigere ende med betonsten eller ståltag.

Det kan også være udseendet på huset, man ønsker at ændre, eller at man ønsker at få integrerede solceller, solfanger, og der er det vigtigt at få en god rådgiver med. Mange fortryder, når de skal sælge huset, at man har valgt et billigt tag, da det vil blive afspejlet i salgsprisen.

Vedligeholdelse af nyt tag

Hvis du står med et nyere hus, så er det vigtigt, at du vedligeholder dit tag, så det holder så lang tid som muligt. Taget på huset er mest udsat i vinterhalvåret, og derfor er det en god idé at lave inspektion af dit tag i forår eller efterår. Det kan være, der er knækkede tagsten, en udluftningsventil er i stykker, eller der kan være kommet en skortestenlækage eller mange andre småting, som man ikke kan se med det blotte øje.

Det kan derfor være en god ting at få lavet en inspektion af taget på huset, som udføres af mange entreprenører eller virksomheder, der har erfaringer med inspektion af tage.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>