Ny webshop på din hjemmeside?

Ny webshop på din hjemmeside?

Står du der og mangler hjemmeside med webshop. Intet problem hos webman.dk.

Der klarer de nemt en hjemmeside med webshop, hvor kunden får 100% ejerskab over sin egen hjemmeside. Det er da bare meget enkelt og nemt. 

Hvordan foregår det så, tænker du?
Det foregår på den måde, at en person, firma eller andre der kunne have behov for en hjemmeside med webshop tager kontakt til webman. Så finder de sammen ud af hvad behovet er for den person eller firma mm. Så lægger de nemlig sammen en plan for, hvordan det kan udforme sig ift. valg af farver, udseende, er der nogle hjemmesider, de er inspireret af og meget mere, som man kan udfylde i et spørgskema. Og er man helt tom for idéer, så kommer de hos Webman selvfølgelig også med en bred vifte af tanker og idéer ift. en hjemmeside med webshop. 
Dernæst når kunden har accepteret både udseende, pris og det følelse rigtig i maven. Så går webman i gang og kan have en webshop klar indenfor et par uger, selvfølgelig afhængig af størrelsen på webshoppen. Det er klart, at jo mere der er jo længere tid tager det. 
Når de hos Webman så har udkastet klar, så sender de det til kunden og så kommentere kunden på alt, hvad de godt kan li’ og hvad de ikke så godt kan li’. For derefter at rette de ting som der nu skal rettes og redigeres i. Så kunden får lige nøjagtig den hjemmeside, som kunden ønsker. 
Når kunden så er tilfreds og alle ønsker er opfyldt, så bliver hjemmeside lanceret og kunden får en personlig videomanual med, som kunden altid kan se og gå tilbage til, så kunden kan se hvordan man retter og redigere i f.eks. billeder og tekst på ens egen hjemmeside med webshop.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>