Sådan sætter du et iPhone-cover på

Sådan sætter du et iPhone-cover på

Hvis du har en iPhone, bruger du eller vil du højst sandsynligt bruge et etui til at beskytte den. Det betyder, at du på et tidspunkt skal finde ud af, hvordan du sætter dit cover på. Det kan virke ret ligetil, men hvis dit etui er super stramt og/eller et etui med snap-on, kan det være lidt sværere, end det ser ud til. Men gode nyheder – det er ikke så svært, hvis du har nogle nyttige tips. Bedre nyheder – vi har alle de nyttige tricks, der er beskrevet nedenfor i vores trinvise vejledning.

Sådan sætter du et iPhone-cover på

1. Forbered dig ved at rydde af dit arbejdsområde og lægge en blød overflade

Træk et sæde op ved bordet, flyt alt unødvendigt rod til side og vigtigst af alt, dæk dit umiddelbare arbejdsområde med noget blødt, som et foldet håndklæde. Det sidste, du vil gøre, er at tabe din telefon på gulvet eller en hård overflade og beskadige din enhed. (Lad os ikke glemme dette hele grunden til, hvorfor du har et cover til at begynde med)

2. Skub iPhone ind i den øverste venstre kant af etuiet

Tag fat i etuiet (åbningssiden opad) med din venstre hånd og med din højre, tag fat i telefonen (skærmsiden opad). Skub langsomt det øverste venstre hjørne af din iPhone ind i etuiet mod ringetonen og lydstyrkeknappens udskæringer/knapdæksler. Bare rolig, hvis disse elementer ikke er perfekt justeret i øjeblikket – de klikker på plads lidt senere. Knib forsigtigt og hold denne position med din venstre hånd.

3. Snap i øverste højre hjørne, efterfulgt af nederste højre hjørne

Med det øverste venstre hjørne stadig indsat og klemt, brug din højre hånd til at klikke i øverste højre hjørne af coveret. Skub derefter din højre hånd ned langs siden af telefonen og etuiet ved at anvende konstant tryk, indtil du kommer til nederste højre hjørne. Giv nu dette hjørne et godt, kraftigt klem mellem din pegefinger og tommelfinger. Den skal klikke lige på plads.

4. Fastgør og snap i det sidste, nederste venstre hjørne

Afhængigt af telefoncoveret kan sikringen af det sidste hjørne være så simpelt som et blidt klem på den sidste kant. Hvis ikke, og hjørnet af etuiet foldes ind under telefonen, kan du prøve at bruge et visitkort til at skubbe etuiet på den sidste kant. Skub visitkortet ind i mellemrummet mellem iPhonen og coveret, og flyt det derefter langsomt langs kanten af iPhonen mod det sidste hjørne, mens du samtidig arbejder på at snappe coveret på. Dette fungerer ligesom et skohorn.

5. Bekræft, at alle udskæringer og/eller knapdæksler flugter

På dette tidspunkt skal coveret være fuldt sat på, hvilket betyder, at alle udskæringer/knapdæksler er korrekt tilpasset alle knapper og porte.

Hvis du har fået den nye iPhone 14 Pro Max kan du evt. tjekke ud her hvilket cover der er de bedste iPhone 14 Pro Max covers, så du får det, der passer lige til dig og dine behov.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>