Bambus sengetøj er et hit blandt alle der elsker det bløde

Bambus sengetøj er et hit blandt alle der elsker det bløde

På gader og stræder, nærmest uanset hvor du går, eller rettere sagt, hvor jeg går, så taler folk om det. Bambus sengetøj, det blødeste af det bløde. Blødere findes det ikke. Ja det er fint nok, men er det nu virkeligt også så blødt. Spørgsmålet er godt nok. Udfordringen er, hvordan finder man svaret. Fordi er blødt målbart? Og i så fald hvordan måler man blødhed. Ja jeg har i hvert fald aldrig prøvet at måle, sådan ordentligt på hvad der er blødest. 

Så vi skal altså have tænkt os frem til hvad den bedste måde er at finde ud af om bambus sengetøj nu i virkelighed også er det blødeste af det bløde. Jeg tænker at første skridt må være, at finde frem til hvad vi er oppe imod. Ja, vi skal have fundet frem til hvilke andre typer sengetøj der findes derude, og så skal vi have anskaffet dem alle. Men vendt, det lyder dyrt, besværligt, og uhensigtsmæssigt hvad angår ressourceforbruget. Vi kan da ikke bare sådn gå ud og anskaffe os alle typer sengetøj. Der sikkert 100 vis forskellige, hvis ikke tusinder. 

Ok, så vi må have fundet på en anden måde at sammenligne. Kan vi evt lave en spørgeskemaundersøgelse? Hvad nu hvis vi kunne sende spørgsmål ud til gud og hver mand, og dame selvfølgeligt, og så spørge dem hvad de synes. Det må da være en form for test med validitet i ikke. 

Ja ok, jeg kan godt høre det selv, hvordan får vi lige mailadresserne på alle de mennesker. Jeg vidste det bare da jeg startede med at skrive denne artikel. Det bliver jo ikke til noget alligevel, så hvorfor overhovedet gå i gang. Og det næste og måske bedste spørgsmål er, hvis det så endeligt blev til noget, hvad godt ville det så nytte. Kan det ikke være bedøvende ligegyldigt hvad der er det blødeste. Sagen er jo den at der i det mindste er rigtigt mange der synes at bambus sengetøj er blødt nok. Tak fordi du læste med. Du kan finde sengetøjet på GreenTown online markedsplads.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>