Min ødelagte skærm jeg hurtigt fik skiftet

Min ødelagte skærm jeg hurtigt fik skiftet

Det var en torsdag aften. Jeg sad der hjemme og så noget Netflix serie. Det var en kedelig dag. Jeg har bare slappet af. Det var ved at blive sent, så jeg tænkte snart på at sove. Jeg havde en lang dag i morgen. Først skulle jeg i skulle. Efter skulle jeg ud med nogle venner. Vi vidste ikke helt hvad vi skulle endnu men vi ville bare gerne slutte fredagen godt af på. Det skulle nok blive hyggeligt. Der var en masse at lave. Jeg glædet mig virkelig bare til weekend og tage ud med vennerne. Det har været en lang uge, og jeg har brug for en lille pause. Det begyndte så at blive for sent. Jeg kunne godt mærke at jeg var blevet træt. Så jeg begyndte at lægge mig til at sove. Det blev så næste dag. Klokken var 7 om morgenen. Jeg gjorde klar til skole. Jeg tog tøj på og spiste noget morgenmad. Jeg fik noget cornflakes. Jeg børstede så mine tænder, og tog ud ad døren. Jeg tog så i skole som sædvanligt. Jeg havde fri klokken 14 i dag. Det var stadig en ret hård dag, og virkelig kedelig dag. Jeg ville bare have den overstået. Klokken blev så 14 og jeg fik endelig fri. Jeg tog ud sammen med nogle venner og spillede lidt bold. Vi spillede i ret lang tid. Jeg tror vi spillede i to timer. Imens vi spillede, skete der desværre noget rigtig uheldig. Jeg tabte min telefon, som ødelagde skærmen. Det irriterede mig virkelig. Jeg gik meget op i min iPhone. Men der kom min ven med et godt forslag. Jeg kunne få din skiftet hos fixphone.dk på meget kort tid. Det valgte jeg så. Det havde han helt ret i. jeg blev så glad igen.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>