hvor meget vægt kan en kontorstol klare

hvor meget vægt kan en kontorstol klare

Jeg vejer 150 kg og er ret bred i det. For mig kan det være svært at finde en kontorstol som passer til mig, da jeg går ud fra at en kontorstol ikke kan klare min vægt. Har undersøgt markedet for hvor meget vægt en kontorstol kan klare. Læste lidt på de store forhandlere af kontorstole som Istol, Prostole og dankontorstole. 

En kontorstol kan klare 110 kg

Det viser at de fleste kontorstole har en magisk grænse ved 110 kg. Som er det størstedelen af kontorstolene kan klare. Vejer man mere end dette skal man finde en XL kontorstol. En sådan kontorstol kan typisk klare op til 150 kg, hvor nogle går helt op til 200 kg. De virker desværre lidt dyre end normale kontorstole. 

Kontorstole til overvægtige

Udover vægten, ser jeg også på hvordan jeg sidder på kontorstolen. De fleste normale stole sidder jeg fastklæmt på, hvilket ikke er særligt rart. Er derfor på udkig efter en kontorstol som også er bred i det. Her fandt jeg hos Prostole en model som kan klare op til 200 kg og er ekstra bred både i sædet og ryggen. Den var faktisk heller ikke så dyr, mener den stod til 8.000 kr. Hvilket er en fin pris for en kontorstol til overvægtige. Rovo Sumo er kraftig i kontstruktion, som også kan ses ved nogle ekstra store og kraftige hjul. 

 

Prøvede den i deres showroom i Herlev

Jeg prøvede Rovo Sumo i deres showroom i Herlev. Kunne godt mærke at det var en robust stol, som jeg helt klart kan sidde stabilt på. Havde meget plads i stolen da jeg sad ned, det var dejligt at sidde på en kontorstol man kan trække vejret i. Kunne se den havde fået gode anmedelser heldigvis, så man kan kun sige godt om denne kontorstol.  Du kan finde kontorstolen på deres hjemmeside via dette link:

https://prostole.dk/rovo-sumo-8020-kontorstol-xxl-200-kg/

Den har mange justeringsfunktioner, som justering af ryghøjden, sædets dybde samt hvor højt man sidder. Lændestøtten er ret god, som kan regulere via en pumpe. Den går under mange navne, som XL kontorstol, Kontorstole til overvægtige, XXL kontorstol osv. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>