Sådan får du et pillefyr til den billigste pris

Sådan får du et pillefyr til den billigste pris

Et pillefyr er en effektiv måde at opvarme dit hjem om vinteren på. De er også en god måde at reducere dit samlede CO2-fodaftryk på, da de i det væsentlige brænder træpiller i stedet for naturgas eller olie. Og sidst men ikke mindst giver de rigtig god mening, hvis du bor i et område med bidende kolde vintre. Det skyldes, at et pillefyr ikke kræver elektricitet for at fungere. I stedet optager den energien fra omgivelserne og omdanner den til varme inde i huset. Det er derfor ikke underligt, at så mange mennesker har pillekedler installeret i deres hjem i dag. Men der er mere i at investere i et pillefyr end blot at blive grøn og spare penge på varmeudgifterne. I denne artikel forklarer vi dig alt, hvad du skal vide om at få en til den billigst mulige pillefyr pris. Når du har læst den, burde du heller ikke have noget problem med at finde den perfekte løsning til dit hjem.

Hvad er et pillefyr?

Et pillefyr er en type kedel, der anvender træpiller som brændstof og bruger dem til at generere varme i hjemmet. De er typisk meget mere effektive end andre typer kedler, f.eks. olie eller naturgas. En oliefyret kedel i dit hjem kan f.eks. kun holde dig varm i to timer, før den skal fyldes op med brændstof. I modsætning hertil kan et pillefyr tilbyde en kontinuerlig varmekilde, der kan holde hele dagen lang. Et pillefyr udleder også meget mindre forurening til miljøet, når den bruges over længere tid. På den anden side skal du afsætte nok plads i dit hjem til opbevaringsenheden til et pillefyr. Desuden har de en tendens til at køre på elektricitet, så hvis dit hjem ikke har nogen elektriske ledninger installeret endnu, så vil det kræve noget arbejde, før det kan installeres.

Hvor meget koster et pillefyr?

Det afhænger af, hvor længe du vil opvarme med kedlen. Et pillefyr, der kan opvarme op til 4 rum, koster f.eks. omkring 2.000 kr. Men hvis du er på udkig efter noget mindre, vil prisen falde betragteligt. Det skyldes, at det tager tid at opbygge den infrastruktur, der er nødvendig for at drive et pillefyr. Så det er dyrere at købe en af disse kedler, men det er det værd i det lange løb. Hvor meget koster pillekedler? Et pillefyr koster ca. 2.000-3.000 £ for en standardmodel og går ned til ca. 1.300-1.500 £ for en økonomimodel, der kun kan opvarme ét rum. Men glem ikke, at disse priser kun er skøn. De kan være højere eller lavere afhængigt af, hvor du bor, og hvilke momssatser der gælder der. Hvorfor købe et pillefyr? Pillekedler er en god investering, fordi de er effektive og effektive til opvarmning af boliger i vintermånederne, når naturgasforsyningen bliver reduceret på grund af koldt vejr. De reducerer også effektivt kulstofemissioner og forurenende stoffer som kulilte og partikler (PM), der udledes til miljøet, når de brænder træpiller i modsætning til naturgas eller oliebrændsler som propan og kul. Og sidst men ikke mindst leverer de effektiv opvarmning af hjemmet uden at skulle bruge elektricitet, hvilket er ret sjældent i dag i hjem i hele Storbritannien – en egenskab, som de fleste moderne hjem alligevel har installeret.

Kig efter rabatkoder og tilbud

Den bedste måde at få din pillekedel til den billigst mulige pris er ved at kigge efter rabatkoder fra producenterne. Du kan finde disse koder online. Du skal bare sørge for at bruge dem i tide, inden de udløber. Hvis du ønsker en mere direkte vej til at spare penge på din kedel, kan du forsøge at forhandle med producenten eller forhandleren. Dette er en taktik, der ikke virker hver gang, men det er værd at prøve, hvis du er fast besluttet på at spare penge. En anden måde at spare penge på ville være at købe en ny kedel i stedet for en gammel. Hvis du er heldig nok, kan installatøren måske endda give dig en rabat på dit køb – det kommer til at afhænge af, hvor stor efterspørgsel der er efter deres produkt, og hvilken slags aftale de kan indgå med deres leverandør. En sidste mulighed, du har, er at købe brugte kedler fra andre, der allerede har købt dem og er klar til at sælge dem billigt.

Installatør eller gør-det-selv?

Den første beslutning, du skal tage, når du køber et pillefyr, er, om du vil købe en kedel, der er installeret af producenten, eller om du selv skal installere kedlen. Hvis du ikke er sikker på dine gør-det-selv-færdigheder, kan det være værd at vælge installatøren. Ikke alene vil de allerede have udført alt installationsarbejdet, men de kan også rådgive dig om ting som din varmeeffektivitet og luftstrømningshastighed. Når du har besluttet dig for, hvilken type kedel du vil have, er det tid til at begynde at indhente tilbud fra forskellige entreprenører. Husk, at der kun er tale om overslag, så vær ikke bange for at forhandle.

Køb af en brugt kedel til kontanthjælp

En ting, du skal huske på, før du køber et pillefyr, er omkostningerne ved installationen. Dette kan variere fra 1.000 til 14.000 £ afhængigt af størrelsen og typen af dit hjem. At hælde penge i en dyr installation er ikke altid en mulighed for alle. Er der nogen måder, hvorpå du kan få et pillefyr uden at gå igennem dette? Ja. Hvis du bor i et tilstrækkeligt stort område, er der måske et lokalt firma, der tilbyder deres tjenester gratis. Alternativt, hvis du har mulighed for at bruge nogle penge på installationen, kan du spare penge ved at købe en brugt pillekedel, der er blevet installeret i dit område før. I denne artikel viser vi dig, hvordan processen foregår, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en.

Fordelene ved at købe en ny pillebrændeovn

Hvis du er som de fleste andre, vil du sandsynligvis ikke bruge mange penge på din pillebrændeovn. Derfor er det vigtigt at sammenligne omkostningerne og fordelene ved at købe nyt med omkostningerne og fordelene ved at få en brugt pillebrændeovn. Den største fordel ved at købe nyt er, at du kan være sikker på, at kedlen vil fungere i mindst ti år for den pris, du betaler for den. Det sparer dig penge i det lange løb og mindsker risikoen for, at du får brug for en ny kedel tidligere end forventet. En anden fordel er, at hvis du køber en ny kedel, bør den leveres med alle de nødvendige tilbehør og fittings, mens brugte kedler måske mangler nogle ting. Der er naturligvis altid undtagelser fra denne regel, så sørg for at tjekke det, inden du køber en brugt kedel. Endelig, hvis du kigger på en onlineforhandler som eBay eller Gumtree, bliver faktorerne om pris og tilstand de vigtigste overvejelser. Du vil kunne finde gode tilbud på brugte kedler, hvis de er i god stand, men de har tendens til at være mere begrænsede end i butikker, hvor brugte kedler sælges direkte.

Ulemperne ved at købe en ny pillekedel

Ulemperne ved at købe en ny pillekedel er bl.a., at de faktisk er ret dyre. Derudover er installationen af disse kedler heller ikke ligefrem billig. Og endelig har de en tendens til at være mindre energieffektive end de gamle modeller, fordi de skal være mere komplekse. Den gode nyhed er, at der er mange forskellige måder at få din pillekedel til en lavere pris på. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan spare penge på dit køb ved at benytte dig af forskellige kampagner og rabatter, der findes i dag.

Nederste linje

Et pillefyr er en måde at opvarme dit hjem om vinteren uden brug af elektricitet. De er også en effektiv måde at reducere dit CO2-fodaftryk på og gøre dit hus mere miljøvenligt. De bedste pillekedler er nemme at installere, og de koster dig ikke ret meget at få sat op. Men der er mere end blot omkostninger, når det kommer til at få installeret en af disse kedler. I denne artikel forklarer vi alt, hvad du skal vide om at få den rigtige pillekedel til dit hjem, og hvordan du kan spare flest mulige penge.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>