Trin til at finde den perfekte au pair til din familie

Trin til at finde den perfekte au pair til din familie

At finde den perfekte au pair til din familie kan virke som en overvældende opgave. Men med disse enkle trin kan du finde en person, der passer perfekt til dine behov!

Hvilke behov har du?

Begynd med at overveje, hvad du leder efter i en au pair. Ønsker du en person, der kan hjælpe med børnenes lektier? Eller en, der kan tage dem med til fodboldtræning? Når du ved, hvad du har brug for, kan du indsnævre din søgning.

Find det rette bureau

Derefter kan du tage dig tid til at undersøge forskellige bureauer. Tal med venner eller familie, der har brugt en au pair før og læst anmeldelser på nettet. Find et bureau, der passer til dine behov og dit budget. Vi kan anbefale Aufini.com. Denne hjemmeside er fra 2001, hvor du kan finde et stor udvalg af au pairs, men au pair kan også finde den rette værtsfamilie.

Kom i kontakt med potentielle kandidater

Når du har fundet det rigtige bureau, er det tid til at begynde at tale med potentielle kandidater. Spørg dem om deres erfaringer, hvorfor de ønsker at være au pair, og hvad de håber at få ud af au pair-jobbet. Selv om der kan stå alt, lige fra hvor mange års erfaring han/hun har, hvilket land han/hun kommer fra, og alt fra alder til forventinger af løn.

Lav en prøvekørsel

Når du har fundet en person, som du tror passer godt sammen med din familie, kan du invitere vedkommende hjem til en prøveperiode. På den måde får du mulighed for at se, hvordan de interagerer med dine børn, og om de passer godt til din familie. Hvis alt går godt, kan hun fortsætte, hvis hun også er tilfreds. Det er nemlig vigtigt, at der er en vis kemi, da en au pair kommer til at bruge meget tid sammen med familien.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>