Haver og hængekøjer er uadskillelige ligesom brød og smør

Haver og hængekøjer er uadskillelige ligesom brød og smør

Når du har fundet ud af, hvilken type have du gerne vil have, er det tid til at begynde at planlægge indretningen. Det kan være en god idé at starte med terrassen eller altanen, da det ofte er her, man bruger flest timer. Her kan det være relevant at kigge efter om man skal have en pejs, udendørs borde, hvilken slags hæg, hvilke blomster og så videre. Når det er gjort kan man overveje om man skal have en lille swimmingpool hvis pladsen er til det. Man kan selvfølgelig også få en stor swimmingpool hvis man har mere plads en den almindelige lokalborger. Ved siden af swimmingpoolen kan der med fordel stå et hængekøjestativ. Køb hængekøjestativ her og slap af ved siden af poolen.

Livet handler tit om balance

Når man skal indrette sin have, er det vigtigt at finde en god balance mellem ude- og indeliv. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, men her får du et par tips til, hvordan du kommer godt i gang.

For det første er det vigtigt at finde ud af, hvilken type have du gerne vil have. Har du lyst til at dyrke noget selv, eller er det mere din plan at nyde synet af blomster og grønt? Hvis du gerne vil dyrke noget selv, er det en god idé at finde ud af, hvilket vejr der typisk hersker i din by. Er det mere solrigt og tørt, eller er det mere fugtigt og overvejende skyet? Alle disse ting er relevante at tage højde for, da naturen langsomt nedbryder dine ejendele udenfor. Det vil ikke give mening, at have ting og møbler som er lavet til indendørs brug men står udenfor. Det handler om at have mest mulig gavn af sin have.

For det andet er det vigtigt at finde en god balance i haven. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis din have er for stor, kan det være en idé at dele den op i flere zoner. På den måde kan du have et område med plads til at slappe af og nyde udsigten og et andet område med grønt og blomster. Dette er blot forslag, du kan også indrette et lille udendørs træningsområde og få et lækkert udendørs bad.

Hvis du bor i lejlighed kan du overveje en kolonihave

En kolonihave er et mindre stykke jord, som typisk bliver brugt til at dyrke grøntsager og frugter på. Fordi de er små, er det nemmere at holde øje med alt det, der sker i haven, og man kan lettere gøre sine grøntsager og frugter selv. Mange bruger netop denne type form for arbejde som terapi. Det er en terapi for sjælen at få grønne fingre. Her er det netop befriende at man planter noget, ser det voksne sig stort og stærk. Det er yderst effektivt når man har brug for at afstresse fra en travl hverdag med deadlines, møder, e-mails og alt det der hører til på en moderne arbejdsplads.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>