Sådan giver du gaver med et lille budget

Sådan giver du gaver med et lille budget

Vil du gerne give gode gaver i år, men har du ikke et stort budget at gøre godt med, er der heldigvis mulighed for at løse det. For gode gaver behøver ikke at koste mange penge, og ofte kan du komme rigtig langt bare ved at tænke lidt ud af boksen.

Find også kærlige valentinsgaver her.

Vær kreativ og lav gaverne selv

For det første kan du jo vælge at være kreativ og lave gaverne selv, hvis du har mod på det. Selvom det ofte er noget, vi forbinder med børn, er der stadig mange, der vælger at lave gaverne selv, når de bliver voksne.

Ofte kan du endda ende med at give nogle rigtig unikke gaver, som modtageren bliver utroligt glad for, fordi der er lagt ekstra kærlighed i gaven, ved at den er hjemmelavet. Det er ikke noget, du bare lige kan gå ud at købe.

Find på billige oplevelser

Du kan også vælge at finde på nogle gode og billige oplevelser, som I kan lave sammen. En oplevelse i gave behøver ikke at være en koncertbillet til 500 kroner. Du kan jo fx planlægge en skovtur sammen, eller, hvis du har bil, kan du jo give en dag fyldt med sjove og gratis oplevelser, som I kan køre rundt til.

Der er jo mange oplevelser, der er gratis at komme ind til, og du skal bare bruge penge på benzin den dag. Sådan en skræddersyet dag for en du holder af er ikke så tosset som gave.

Find flere gaveidéer hos Gaveavisen.

Hold øje med særlige tilbud

Det sidste tip til at give gode gaver på et lille budget er, at du bør holde øje med gode tilbud. Ofte kan der jo være gode kampagner eller udsalg, hvor du kan spare rigtig mange penge på udvalgte varer, og så er det jo en god genvej til at give en god gave, til en lavere pris.

Det kan være godt at holde øje med dette i løbet af året, så du fx tidligt kan få styr på julegaverne, uden at du behøver at betale fuld pris for dem.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>