Basics om SEO

Basics om SEO

Hvad står SEO for?

SEO står for “Search Engine Optimization”, et udtryk, der bruges til at beskrive en række forskellige teknikker, der hjælper med at forbedre dit websteds placering i søgemaskinerne på Google. Det er med andre ord metoder til bedre at placere din hjemmeside i websøgninger. Det er også navnet på branchen, der består af virksomheder, konsulenter og enkeltpersoner, der praktiserer SEO strategier.

SEO kan vanskeligt, men når du først forstår, hvordan det fungerer, bliver det meget nemmere. Den grundlæggende idé er at foretage ændringer på dit websted, som vil øge dets synlighed i søgemaskinernes placeringer. Disse kan omfatte ting som at have gode sidetitler og metabeskrivelser, kun bruge relevante søgeord i hele teksten eller at sikre, at andre websteder “godkender” for dig ved at bruge “no follow”-attributten på links til den.

 

SEO Metoder

I praksis består SEO af flere metoder, der bruges i samspil med hinanden. Lad os sige, at du sætter et indlæg op på din blog om, hvordan man planter træer, og beskriver præcis, hvilken type træer der kunne plantes for at give maksimal skygge uden at forstyrre jorden under dem på grund af deres dybe rodsystemer. Hvis du søger efter “plante træer”, bør dit indlæg rangere ret højt, fordi det indeholder sætningen i titlen, og fordi, formodentligt, andre websteder, der viser plantning af træer, ikke vil inkludere din blog på grund af no follow-attributten på links til det. Få hjælp her

SEO-strategier kan hjælpe dig med at sikre, at folk finder dit websted, når de bruger en søgemaskine til at finde indhold relateret til de ting, du skriver om. Disse strategier kan også bruges til at sikre, at links fra din hjemmeside til andres ikke bliver ignoreret af søgemaskinerne.

I SEO-verdenen er udtrykket “SEO” typisk en forkortelse for “søgemaskineoptimering”. Nogle mennesker bruger det dog stadig til at betyde “søgemaskineoptimering”, som er en person, der er specialiseret i SEO til dit websted.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>