Forskellige måder at fjerne uønsket hårvækst på kroppen på

Forskellige måder at fjerne uønsket hårvækst på kroppen på

Hårfjerning er et vigtigt aspekt af personlig hygiejne. Det kan også være et nødvendigt skridt for at forberede sig til visse begivenheder, f.eks. svømning på stranden eller deltagelse i en social begivenhed. Når du skal beslutte, hvordan du fjerner uønsket hårvækst på kroppen, har du tre muligheder: (1) skraber og skum; (2) epilator; og (3) IPL-hårfjerner. Dette blogindlæg vil diskutere hver metode i detaljer, herunder hvornår du måske ønsker at vælge den ene frem for den anden.

1. Skraber og skum

Nok den mest normale måde at fjerne hår på. Det er nemt, billigt og nemt at håndtere. De fleste unge mennesker, som begynder på at barberer sig, starter med at bruge skraber og skum. Når først man har teknikken, så fungerer det bare. Ulempen er dog, at det skal gøres rimelig ofte, da hår vokser hurtigt ud igen. Det kan være et stort irritationsmoment for mange, fordi man føler, at man ikke laver andet end at barbere sig.

Udgifterne er skum og udskiftning af skrabere, som er forholdsvis billigt.

2. Epilator

Epilatoren er en elektrisk drevet skraber med et roterende hoved. De skiveformede hoveder har små pincetter, der fanger hårene i rotation og trækker dem ud ved roden. At købe en epilator er en engangsydelse, og så er det som sådan gratis, indtil den ikke virker, eller skal have udskiftet dele.

Der er stor forskel på epilatorer, og hvis man køber for billigt, så kan man risikerer, at den hiver i hårene, hvilket er meget smertefuldt!

3. IPL hårfjerner

Ipl hårfjerner er den nyeste og mest effektive måde at fjerne uønsket hår på. Den fungerer ved at udsende en lysimpuls, som absorberes af melaninen i hårsækken. Dette får folliklen til at varme op og ødelægge selve hårvæksten, så der ikke kan dannes nye hår. Det er en permanent hårfjerningsmetode, som mange er ret skeptisk omkring, for virker det mon?

IPL-maskiner kan være ret dyre, men de giver fremragende værdi for pengene, hvis du altså vælger den rette. Der findes mange maskiner IPL hårfjernere at vælge imellem, alle lover guld og grønne skove, men hvor der ikke er en reelle beviser bag. Vi kan anbefale, at du kaver en grundig research om ring pil hårfjernere, hvad skal den kunne, skal den være trådløs eller med ledning, hvor mange impulser bør den kunne lave? – Læs om den, bliver klogere på, hvad den bør kunne og derudfra vælge den rette maskine til dig og dit behov.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>