Et paradis for glutenfri livsstil 

Et paradis for glutenfri livsstil 

Hvis du leder efter en butik, hvor du kan købe alt fra glutenfri brød og kage til kød og grøntsager, så er Løvegården stedet for dig. Løvegården er en familiedrevet gård og webshop, der har specialiseret sig i at producere og sælge glutenfri produkter af høj kvalitet. Jeg har besøgt gårdbutikken og snakket med ejerne Kristina og Martin, som fortalte mig om deres passion for glutenfri mad og deres vision for Løvegården. 

Kristina og Martin flyttede ind på Løvegården i november 2020, sammen med deres fire børn Marcus, Emilie, Maja og Ida. De startede med at dyrke mikrogrønt, som de solgte i vejboden, men snart udvidede de med andre grøntsager, frugt, æg og kød fra deres egne dyr. De åbnede også en gårdbutik, hvor de tilbød et bredt udvalg af glutenfri specialvarer, som de enten producerede selv eller importerede fra andre leverandører. Kristina fortæller, at de valgte at gøre hele butikken glutenfri, fordi de selv har erfaring med cøliaki i familien og ved, hvor svært det kan være at finde gode glutenfri varer i almindelige supermarkeder. Hun siger, at de har stor fokus på at tjekke ingredienserne for alle varerne, så de er sikre på, at de er glutenfri. 

Martin forklarer, at de også har oprettet en webshop, hvor de sender glutenfri produkter til hele landet. Han siger, at de har fået mange positive tilbagemeldinger fra kunder, som sætter pris på deres hurtige levering, gode service og lækre varer. Han siger, at de har endnu større udvalg på webshoppen end i gårdbutikken, og at de løbende får nye varer ind. Han anbefaler, at man holder øje med deres nyhedsbrev og sociale medier, hvor de annoncerer nyheder og tilbud. Han tilføjer, at man også kan bestille varer fra webshoppen til afhentning i gårdbutikken, hvis man vil spare fragten eller kombinere det med et besøg på gården. 

En af de varer, som Løvegården er særligt kendt for, er deres glutenfri rugbrød. De har mange forskellige varianter af rugbrød, som alle er bagt med glutenfri mel, kerner og frø. De har blandt andet gulerodsrugbrød, skolerugbrød, bondebrød, schwarzbrot og meget mere. De har også glutenfri knækbrød, boller, franskbrød og kager. Deres rugbrød er både sundt, mættende og smagfuldt, og de passer perfekt til en god frokost eller en hyggelig madpakke. Du kan bestille deres rugbrød og andre brødvarer uden gluten på deres webshop, hvor du kan se hele deres sortiment og priser. 

Jeg spørger Kristina og Martin, hvad deres fremtidsplaner er for Løvegården. De siger, at de gerne vil udvikle deres egen serie af glutenfri produkter, som de kan sælge både i butikken og på webshoppen. De siger, at de har mange ideer til nye opskrifter og produkter, som de vil teste og forbedre. De siger også, at de vil fortsætte med at producere friske og økologiske råvarer fra deres gård, som de kan bruge i deres egne produkter eller sælge direkte til kunderne. De siger, at de elsker at arbejde med glutenfri mad og at de håber, at flere mennesker vil opdage fordelene ved en glutenfri livsstil. 

Jeg takker Kristina og Martin for deres tid og går en tur rundt på gården, hvor jeg hilser på deres søde dyr, plukker nogle jordbær og køber en pose af deres hjemmelavede glutenfri flødeboller. Jeg er imponeret over deres engagement og entusiasme for glutenfri mad og deres evne til at skabe et hyggeligt og indbydende sted, hvor man kan købe alt, hvad man har brug for til en glutenfri hverdag. Hvis du også har lyst til at opleve Løvegården og deres fantastiske glutenfri produkter, kan du besøge deres hjemmeside, hvor du kan finde mere information om deres åbningstider, adresse og webshop. Du kan også følge dem på Facebook og Instagram, hvor de deler billeder, opskrifter og nyheder fra gården. Jeg kan varmt anbefale Løvegården til alle, der søger en butik med et stort og lækkert udvalg af glutenfri varer. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>