Pas på dine mails! Opsætning af TDC og YouSee kan føre til tab af adgang

Pas på dine mails! Opsætning af TDC og YouSee kan føre til tab af adgang

Er du en af dem, der bruger TDC eller YouSee som mailudbyder? Hvis ja, kan du meget snart miste adgangen til at modtage og sende mails. Lyder det skræmmende? Intet problem! I denne blog vil vi forklare dig, hvorfor det sker, og hvad du kan gøre for at undgå det.

Dig, der bruger TDC eller YouSee som mailudbyder, kan blive berørt af problemet, hvis din mail er opsat i en e-mail klient som f.eks. Outlook, Thunderbird eller Apple Mail. Det skyldes, at TDC og YouSee snart vil stoppe med at understøtte den ældre version af mailprotokollen “POP3” og konvertere til en nyere “IMAP”. Denne ændring vil påvirke dig, hvis du fortsat bruger POP3-protokollen og har bemærket, at din mailopsætning ikke er blevet opdateret. 

Undgå at dit mailprogram bliver spærret – opdater din opsætning senest 5/11

For at undgå at miste adgang, kan vi anbefale dig at opgradere din mailkonto til den nyere IMAP-protokol. Eller, alternativt, genopsætte din mailkonto i din klient, så den understøtter IMAP og ikke POP3-protokollen. Det er vigtigt at bemærke, at dette problem ikke gælder for brugere, der bruger webmail-funktionen på TDC og Yousee’s hjemmesider.

Vi anbefaler, at du kontakter kundesupporten hos TDC eller YouSee for at få hjælp til at opgradere til den nye IMAP-protokol. De vil kunne guide dig igennem hele processen for at sikre, at din mailkonto bliver opgraderet korrekt. TDC og Yousees kundesupport kan kontaktes både via telefon eller online.

Hvis du vælger ikke at opdatere din mailkonto, kan du miste adgang til de mails, der er sendt til dig i fremtiden, såvel som de gamle mails i din mailklient. Du vil også ikke være i stand til at sende eller modtage mails. 

Men endnu vigtigere: Hvis du har vigtige mails, du skal gemme, opfordrer vi dig kraftigt til at flytte dem til en anden placering. Ellers risikerer du at miste disse mails for evigt.

Hvis du har en mailkonto hos TDC eller YouSee, og den er opsat i en klient, der bruger POP3-protokollen, bør du tage handling så hurtigt som muligt for at undgå at miste adgangen til din mail. Understøttelsen af POP3-protokollen ophører nemlig på søndag, og hvis ikke du opdaterer din mailkonto, vil du risikere at miste adgangen til dine mails. Vi anbefaler, at du tager kontakt til TDC eller YouSee kundesupport og beder om hjælp til at opgradere din mailkonto til IMAP-protokollen. På den måde kan du fortsætte med at sende og modtage mails uden at skulle bekymre dig om tab af vigtige mails.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>