Min fars store fødselsdag

Min fars store fødselsdag

Min far skulle til at blive 60 år og jeg ville gerne gøre noget specielt for ham, da hans sidste fødselsdag ikke var den bedste.

På min fars sidste fødselsdag var han indlagt på hospitalet med kræft.

Vi fik at vide at han havde kræft for et stykke tid siden og siden har livet herhjemme ikke været så godt som det plejede.

Han var indlagt på hans sidste fødselsdag og vi kunne ikke gøre andet end at hente lidt kage til hospitalssengen og synge lidt for ham.

Det blev han stadig glad for, men det er bare sådan min far er som menneske generelt, han har altid været et glad og rart menneske at være omkring.

Jeg har aldrig set ham være negativ og det er det jeg elsker ved ham, for jeg kunne havde mine nedture hvor han så ville komme ind og gøre min dag god igen.

Han har støttet mig igennem hele mit liv og da han fik kræft, var det tid til at jeg gjorde det samme, jeg var ved ham hverdag og underholdt ham.

Derhjemme sad vi alle og puttede et falsk smil på læben hvor vi i virkeligheden var bange for at han ikke ville klare den.

Men han er en stærk mand og for få måneder siden blev han kræftfri hvilket gjorde os lykkelige.

Vi besluttede os for at holde en stor fødselsdagsfest for ham, for at få et godt minde som vi har manglet i lang tid.

Jeg inviterede alle hans venner og hele familien til det der skulle være en overraskelse for ham.

Jeg lejede et telt hos Festgear.dk og borde og stole på shop.festgear.dk. han blev rigtig glad for overraskelsen og det at se os alle samlet for ham, fik det smil frem som vi alle havde savnet.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>