Juleskjorten – din nødvendige accessory til jul

Juleskjorten – din nødvendige accessory til jul

Julen er en tid for at se godt ud. Det betyder, at hele familien skal klædes på til festlige lejligheder. For manden i huset er det vigtigste stykke tøj en juleskjorte. Med sine farverige mønstre og dekorative detaljer har denne særlige skjorte været et af de mest populære stykker tøj til mænd lige siden begyndelsen af 1800-tallet. I dag er det mere end nogensinde før muligt at finde en perfekt juleskjorte, der passer perfekt til enhver lejlighed og stil. Læs videre for at finde ud af, hvorfor juleskjorter er så vigtige og hvordan du kan finde den perfekte juleskjorte til dig.

 

Blog Body:  Historien bag Juleskjorter

Juleskjorter har været populære i over 200 år, men deres historie går langt længere tilbage end dette. Først dukkede traditionelle rutetrøjer op under renæssancen som et symbol på magten og rigdommen hos adelen. I 1700-tallet blev disse trøjer grundlaget for den moderne skjortebolero, der kommer meget tættere på det, vi kender som en juleskjorte i dag. Boleroer var populære blandt middelklassemennesker i mange europæiske landes nationaldragter, herunder Danmark, Frankrig og Holland. I slutningen af 1800-tallet havde disse boleroer fundet vej ind i Storbritannien og USA som et alternativ til formelle smokinger og konventionelle dress shirts – især under yuletide fejringerne. Sidstnævnte blev hurtigt forbundet med farverige mønstre inspireret af traditionelle juledessiner såsom graner, julemandsmotiver eller andre motiver relateret til julens glade stemning.

 

Varianter af Juleskjorter

Der er et utal af forskellige typer og stilarter af juleskjorter at vælge imellem – fra vilde ‘ugly sweaters’ der fås på supermarkedets hylder over store kitsch-mønstre inspirerede af 80’erne helt frem til sofistikerede modeller med smalle snit og butterflyknapper fra verdens topdesignere! Derudover kan du få trykt dit navn eller logo på dine egne personlige skjorter for at markere dine festligheder endnu mere! Og selvfølgelig er der altid mulighed for at designet selv du ønsker stolen printet på din skjorte – en intresting ide hvis du vil have noget helt unikke! Uanset om du leder efter noget elegant eller noget traditionelt – der er masser af muligheder at vise din personlighed med en flot juleskjorte!

 

Konklusion: 

En flot juleskjort binder hele look sammen uden at være overdressing – selvom det helst skal vedblive lidt stilfuld! Den sidste ting man ønsker sig selv på julegavenes aften – er jo netop overdressing! Det kan godt virke stressende at find det rette design og pasform som passer bedst – men heldigvis behøves man ikke se sig om lenger end sit eget skab da online shops har samlet alle de forskellige mønstre under samme tag – nemmere bliver det jo ikke! Så hop ind online allerede nu fordi find den perfekte Juleskjort til årets julegaver – måske er det dig der slipper happy igennem julegaveregnen? Glade gaveri ønskes!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>