Lyskæde til flagstang – et must have til sommerfesten!

Lyskæde til flagstang – et must have til sommerfesten!

Når temperaturen stiger og dagen bliver længere, er det tid til at tænke på sommerfest! Og hvad er en sommerfest uden en flot flagstang med lyskæde? Med en lyskæde til flagstang får du nemlig både festlig belysning og pynt i én og samme pakke.

 

Flagstangslys er især populære til store begivenheder som firmafester, byfester, messer og open by nights, men de kan naturligvis også bruges til den private sommerfest. Lyskæderne kommer i mange forskellige størrelser, så der er helt sikkert en model, der passer perfekt til netop din flagstang.

 

Sådan monterer du en lyskæde på flagstangen

Det er let at montere en lyskæde til flagstang. Du skal blot tilslutte den ene ende af lyskæden til strømforsyningen (gerne med en jordforbindelse) og led de smukke lampeskjolde op ad flagstangen. Nogle modeller har endda et integreret timer-modul, så du slipper for at tænke på at slukke for lampen. Flagstangslysene kan sagtens tåle regnvejr, men det anbefales dog at tage dem ind, når der ikke er behov for dem – det vil forlænge levetiden markant.

 

Hvilken type skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer af lyskæder, der egner sig godt til brug på flagstang. De fleste modeller består af almindelige glødepærer med ledninger i plast eller stof – disse er ofte billigere end andre modeller. Men hvis du gerne vil have et lidt mere elegant look, kan det anbefales at investere i en LED-model med kobbertråd eller stofledninger i stedet. Disse kan ofte dimmes og har desuden lang levetid – op til 25.000 timer! Så hvis du ønsker at bruge din lyskæde ofte, kan det være en god idé at vælge en LED-model. 

 

Konklusion:

En lyskæde til flagstang giver både festlig belysning og pyntegenstande i én og samme pakke – perfekt til din næste sommerfest! Lyskæderne kommer i mange forskellige størrelser og materialer, så der er helt sikkert en model der passer perfekt netop din flagstang. Montér den nemt selv ved blot at tilslutte den ene ende af kablet fra strømforsyningen (gerne med jordforbindelse) og føre de smukke lampeskjolde op ad flagstangen – nogle modeller har endda et integreret timer-modul!

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>