Sådan styler du din stue til alle typer gæster

Sådan styler du din stue til alle typer gæster

Hvis du er som de fleste mennesker, er din stue et af de mest populære rum i dit hjem. Det er et fantastisk sted at slappe af, se tv, spille spil og underholde gæster. Men hvis du ikke passer på, kan din stue også blive et rodet rod. Her får du nogle tips til at holde din stue pænest, uanset hvilken type gæster du forventer:

 

1. Få ryddet op i rodet. Dette er nok det vigtigste skridt i forberedelsen af din stue til gæster. Rod får et rum til at se mindre ud og føles mindre indbydende. Så tag dig tid til at rydde op i din stue, inden dine gæster ankommer. Læg alt legetøj, bøger og andre ting, som du ikke har brug for, væk ude i værelse. Støv alle overflader af og støvsug gulvet.

 

2. Vælg de rigtige møbler. Når du skal vælge møbler til din stue, er det vigtigt, at de er komfortable. Vælg sofaer og stole, der er behagelige at sidde i, men som også er stilfulde. Hvis du har en lille stue, skal du vælge mindre møbler, der ikke fylder for meget, fx en puf i læder. Og hvis du forventer mange gæster, skal du sørge for, at der er nok siddepladser til alle.

 

3. Belysning er vigtig. God belysning kan gøre en stor forskel for, hvordan din stue ser ud og føles. Hvis du har meget naturligt lys i rummet, så udnyt det ved at åbne gardinerne eller persiennerne. Du kan også tilføje nogle lamper for at skabe en varm og indbydende atmosfære.

 

4. Tilføj lidt farve. Farver kan virkelig være med til at lysne et rum op og få det til at føles mere indbydende. Brug farverige puder, plaider og tæpper for at give din stue noget personlighed. Og vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige farver – du bliver måske overrasket over, hvad der fungerer godt sammen.

 

5. Få ryddet op i rodet. Selv om du har fulgt alle ovenstående trin, kan din stue stadig se rodet ud. Hvis det er tilfældet, er det på tide at skille dig af med nogle af de ting, du ikke har brug for i rummet. Donér de ting, som du ikke længere bruger eller har brug for, til velgørenhedsbutikker eller lokale organisationer. Og hvis der er ting, du ikke kan holde ud at skille dig af med, skal du finde et sted at opbevare dem, hvor de ikke er i vejen.

 

Ved at følge disse tips kan du sikre dig, at din stue altid er klar til gæster, uanset hvem de er, og hvad de kommer efter.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>