Esport undervisning: Få fordelen over din modstander

Esport undervisning: Få fordelen over din modstander

Copenhagen Flames tilbyder en skræddersyet personlig esport-coaching for at hjælpe dig med at gøre det stort i en verden af konkurrerende spil. Vores esport trænere vil lære dig, hvordan du får succes i alle aspekter af dit spil.

Taktisk esport undervisning

Copenhagen Flames tilbyder taktisk esport undervisning med en række forskellige kurser som drafting, makro og mikro og teamplay. Vi tilbyder en praktisk tilgang til undervisning og har et team af trænere til at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder. Vores esport undervisning er med professionelle kommentarer og analyser. Du vil ikke finde e-sportsundervisning, der leverer dette kvalitetsniveau til samme pris! Vores undervisning er designet til at hjælpe dig med at være den bedste, du kan være – uanset om der er hjemme eller i kampens hede. Uanset om du er en håbefuld professionel eller nybegynder med store drømme, så har vi dig dækket!

Lær af de bedste

Copenhagen Flames har en lang række succesfulde alumner, der engang studerede på vores institution. Lær af de bedste! Uanset om du leder efter konkurrence- eller afslappet coaching, hjælper vores ekspertcoacher dig derhen. De vil analysere dit spil og lede dig gennem faldgruberne, så du kan få succes, hvor andre er kommet til kort.

Du vil lære om:

  • Placeringsevne
  • Specifikke taktikker som bruges af professionelle
  • Settings
  • Demo og analyse af forskellige in-game situationer

Med vores kombination af indhold af høj kvalitet og lektioner hjælper vi eleverne med at opnå deres ønskede færdighedsniveau på en overkommelig måde med fleksible betalingsbetingelser.

Bliv medlem i dag!

Tøv ikke længere. Vi har hjulpet mange studerende ligesom dig med at få succes i den konkurrenceprægede spilverden, men vi kan kun tage imod så mange studerende ad gangen. Til kun 300,- er vores priser uovertrufne. Det er mindre end andre og vi tilbyder meget mere end bare coaching – du får også adgang til eksklusivt indhold som træningsvideoer, så du kan skærpe alle aspekter af dit spil og bliv en ægte pro.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>