Gamer bærbar

Gamer bærbar

Er du på markedet efter en bærbar computer til gaming? I så fald spekulerer du måske på, hvordan du vælger den rigtige. Bare rolig – vi er her for at hjælpe dig. I denne artikel vil vi komme ind på nogle af de ting, du skal overveje, når du vælger en gaming bærbar. De ting du skal være opmærksom på i udvælgelsen er:

  • GPU
  • CPU
  • RAM
  • Harddisk
  • Skærm (responstid, hertz og skærmopløsning)

GPU

En GPU er grafikkortet. Dette er den del af hardwaren i computeren, der er ansvarlig for at gengive billeder på skærmen. Når det drejer sig om spil, jo bedre GPU, jo bedre ser spillet ud.

Det vigtigste at huske på med GPU’er er, at der er to hovedtyper af GPU’er: integrerede og dedikerede. Integrerede GPU’er er indbygget i CPU’en, mens dedikerede GPU’er er separate kort, der sættes i bundkortet.

CPU

Ja hvad står CPU for? Det står for Central Processing Unit, på danske forkotet til processor. Det er den vigtigste chip i computeren, der behandler data. Dette er vigtigt at overveje, når du vælger en bærbar computer til spil, fordi nogle spil er mere CPU-krævende end andre.

RAM

RAM er din computers hukommelse. Den gemmer data midlertidigt, så CPU’en kan få hurtig adgang til dem. Igen skal du huske på, at jo mere RAM du har, jo flere data kan din computer gemme i den (dvs. jo mere effektiv er computeren).

Harddisk

Harddisken er det sted, hvor din computers data er gemt – alt lige fra filer til programmer. Det skal ses som et stort arkivskab. Så jo større harddisken er, jo flere data kan du gemme på din computer.

Skærm

Når det gælder bærbare computere til gaming, er skærmen vigtig. Du vil have en med en høj hertz-hastighed, så du ikke oplever nogen forsinkelse, når billederne på skærmen ændres. Du vil også gerne have en skærm med en høj opløsning, så du kan se alle detaljerne i dine spil.

Det du skal tage med herfra er, at når du vælger en bærbar computer til gaming, skal du overveje GPU, CPU, RAM, harddisk og skærm. Så længe disse komponenter ser fine ud, er du sikker på at anskaffe dig en ganske fin gamer bærbar.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>