Hvilken webdesigner skal man vælge?

Hvilken webdesigner skal man vælge?

Når du skal have lavet en hjemmeside til dig selv, din forening eller din virksomhed kan man gribe det an på mange måder. Der findes mange som forsøger selv at bygge en hjemmeside, og det kan da også være helt fint afhængigt at formålet med hjemmesiden at forsøge sig selv. Der er naturligvis ligesom med alt, en chance for at man fejler og ender med at spilde en masse tid på ingen ting, da det måske ikke er lavet godt nok fra starten kan man sagtens ende ud i en situation hvor hele hjemmesiden skal laves om. At lave hjemmesider kan være relativt simpelt hvis du er rimeligt teknisk og it kyndig i forvejen, men hvis du ikke hviler i begreber som ftp, https, wordpress, html, css, javascript kan det selvfølgeligt være lidt af en mundfuld at skulle give sig i kast med at lave en hjemmeside, Husk også at tænke responsivt design. 

Jeg vil anbefale, at du finder dig et brugervenligt webhotel, f.eks simply.com eller one.com det er nogle gode løsninger til gør det selv hjemmesider da det begge kører med super nem installation af wordpress. og herfra kræver det naturligvis at du sætter dig lidt ind i hvordan wordpress systemet fungere. Der findes MANGE videoer på youtube, hvor du kan få en hurtig gennemgang af hvordan du sætter en basis side op på wordpress. Men det er naturligvis alt sammen afhængigt af dit behov, men også hvor meget af din tid du vil bruge på at sætte en hjemmeside op, for de flestes vedkommende, er man altså bedre tjent med at hive fat i en web designer, som kan lave din en side, præcis udefra dine ønsker, men også med tanke på at alt bliver gjort rigtigt fra starten er det nemmere at opdatere og ændre på siden senere hen. Desuden kan de fleste hjemmeside designere, også tænke SEO ind i designet, samt mobiloptimering hvilket alt sammen er godt for din hjemmesides fremtid. 

Mange webdesignere, arbejder hjemmefra eller mødes ofte ikke med kunden, og slet ikke i disse tider med corona, men man kan heldigvis ofte holde møder online, hvor man kan drøfte hvilke ønsker og tanker man har til sin hjemmeside og udefra dette, få en hjemmeside som bare fungerer. 

Jeg har fundet en som hedder Michal han har en hjemmeside som hedder mofa.dk og jeg faldt over ham da jeg søgte efter: webdesigner københavn

Jeg ved at han holder til i Rødovre, og på denne måde er han geografisk meget tæt på alle hans kunder i københavnsområdet. Jeg syntes du skal tage et kig på linket, hvis du overvejer at få en webdesigner til at lave din hjemmeside. 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>