3 alternativer til SU lån som studerende

3 alternativer til SU lån som studerende

Savner du andre muligheder for at låne penge end via et SU lån som studerende, er der heldigvis gode muligheder for det. Der er en række alternativer, som du kan vælge at gå til, hvis du ikke har mulighed for at låne mere via dit SU lån, men du stadig står og mangler penge på din konto.

 

Det kan være, at du mangler penge til noget essentielt som dine studiebøger eller din lommeregner, som du ikke kan undvære i skolen. Køb lommeregner billigt her, hvis du stadig ikke har fået købt den.

Kviklån

En af de nemmeste måder at låne penge på som studerende er ved at ansøge om et kviklån. Kviklån er en utrolig hurtig måde at låne penge på online, og du kan få pengene sat direkte ind på din konto. Renten er dog som regel i den høje ende, men har du brug for penge her og nu, og kan du ikke tage et SU lån, er det et muligt alternativ.

 

Med et kviklån kan du låne alt fra 100 kroner og op til 100.000 kroner eller derover. Men husk på at du skal overholde dine månedlige betalinger, som du skal have plads til at betale i dit budget.

Forbrugslån

Du kan også vælge at kaste dig over et forbrugslån. Den type lån kan du både vælge at få dig online, eller du kan vælge at ansøge om at få det i din bank.

 

Forbrugslån er ikke møntet på noget særligt, hvilket vil sige, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.

 

Ofte kan det være billigere at få et forbrugslån i banken end på nettet, men du kan jo altid undersøge renterne selv for at finde frem til det bedste sted at få et lån.

Private lån

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme de private lån. Der er mange mennesker, der vælger at låne af private, så de ikke er nødt til at betale renter og gebyr hos en af de mange låneudbydere.

 

Det er dog stadig en god ide at få skrevet lånet ned på papir, så det er helt klart, hvad der bliver lånt, og hvordan betalingen skal foregå.

 

Det er dog trods alt bedst at holde penge ude af venskaber og familie, da det også kan komme til at få konsekvenser, når der kommer penge mellem nære relationer.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>