Brætspil på første date – go eller no-go?

Brætspil på første date – go eller no-go?

Har du mødt en sød person, du gerne vil tage med på date? Man hører meget om, at det er en god idé at vælge en første date, hvor I kommer til at grine sammen, og med det, kan man komme til at tænke på brætspil. Er brætspil på første date en god idé?

En, du ikke kender

Ideen om brætspil på første date kommer lidt an på, hvem din date er. Hvis det er en person, du aldrig har mødt før, giver det jer noget at snakke om, men det kan også være svært at spille, når man kun er to personer. Og snakker I kun om spillet, er det ikke sikkert, at I egentlig lærer hinanden særligt godt at kende. Dog er det en god måde at mærke, om I har kemi sammen. Humoren skal jo gerne bare klinge, og da brætspil er til for at underholde, kan I lære hinandens humor at kende.

En, som du kender på forhånd

Er det derimod en person, du allerede kender, såsom en ven eller en veninde, hvor I pludselig har fået øjnene op for hinanden, er det en helt anden sag. I den situation har I formentlig nogle fælles venner, så daten kan blive til en dobbeltdate, hvor I spiller brætspil sammen, og hvor det ikke skader, at I snakker om spillet, fordi I allerede kender hinanden. Er I afsted på tomandshånd, er der stadig det problem, at der ikke findes super mange brætspil til to personer.

Slap af og hav det sjovt

Dates kan godt føltes lidt akavede i starten. Men med et brætspil imellem jer, kan I blive lidt distraherede fra den nye situation. Et spil er nemlig velkendt, selv hvis man ikke kender det specifikke spil, og lidt konkurrence er med til at skabe en stemning, som er afslappet og sjov. Man kommer hurtigere til at føles venskabelige, når man griner sammen, og de bedste slags forhold er altså først baseret på et venskab. Læs her gode råd til at få en kæreste, så jeres date kan blive en succes.

Følg din mavefornemmelse

I sidste ende skal din vurdering afhænge af din mavefornemmelse. Tænk over, hvilke spil, som I spiller. Er din date genert, vil de nok ikke sætte pris på et spil, hvor der skal synges og mimes. Er det derimod en person, som ikke er genert overhovedet, kan det være den perfekte date for dem.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>