Tag god vare på dig selv og dine interesser

Tag god vare på dig selv og dine interesser

Med henblik på den tid vi lever i lige nu, så er det vigtigere end nogensinde at du passer på dig selv og har dine egne bedste interesser for øje. Det kan komme i flere former. Du kan sørge for at gøre noget godt for dig selv, også selvom mulighederne er lidt begrænsede lige nu. Eller du kan vente med at gøre det, til når tingene åbner op igen. Du kan f.eks. tage et kroophold for dig og din familie når det er tilladt igen.

Sørg for at have nogen i dit hjørne når det gælder job

Ikke nok med at det er en god ide at gøre noget godt for dig selv, så er det også en god ide, at du sørger for at have nogen der holder med dig i forhold til job. Som del af realiteten lige nu er, at flere er usikre omkring deres jobfremtid. Derfor vil det være en god ide at have din egen sikkerhed og interesse for øje. Det hjælper en a-kasse dig med. Læs mere om a-kasser hos Danske a-kasser. Så kan du danne et overblik over de ting en a-kasse kan hjælpe dig med, så din egeninteresse bliver holdt for øje.

Hold dig i gang på trods af nedlukning

En sidste ting der vil være rigtig godt for dig, er at du holder dig selv i gang selvom træningscentrene er lukkede. Det kan du gøre enten ved at motionere udendørs, men et alternativ du kan bruge, er at lave gymnastik derhjemme. Så slipper du for at gøre det ude i kulden. Læs her mere om gymnastik hos Gymnastik Portalen. Der kan du finde inspiration til at holde dig aktiv på trods af nedlukning, forsamlingsrestriktioner og alt det andet der foregår lige nu.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>