Print dine fotografier

Print dine fotografier

Print dine fotografier og sæt farver på hverdagen

I en digital tidsalder hvor alle sommerferiens billeder figurerer i en mappe på computeren eller i et fotoalbum på de sociale medier, kan der være noget hyggeligt over at få sine billeder fremkaldt.

Men har du tænkt på, at du slet ikke behøver at tage til en professionel fotomand for at få dine billeder ud på papir? Med en god og stabil printer kan du med lethed printe dine billeder selv.

Vælg den rigtige printer til jobbet

At printe billeder og dokumenter er en videnskab i sig selv, hvilket jo også er en af grundene til, at der findes trykkerier, der har specialiseret sig indenfor feltet. Med det rette valg af printer er der dog rigtig mange ting, som du med et meget tilfredsstillende resultat selv kan printe hjemme på dit eget kontor.

Du behøver hverken et stort kendskab til de forskellige farvesystemer eller til udarbejdelse af tryksager, hvis du blot vælger en printermodel, der er skabt til den private, almene forbruger.

Det eneste du bør vide, når det kommer til printere, er at der helt grundlæggende findes to forskellige typer.
Du kan nemlig enten vælge at benytte en laserprinter, der udskriver via toner. Eller du kan sætte din lid til en blækprinter, der bruger Epson blækpatroner for at farvelægge dine dokumenter.

Epson blækpatroner er bedst til billeder

Det er vigtigt at se på, hvilket formål printeren skal tjene, før du vælger en model til dit kontor. En laserprinter er en hurtig model, der med lynets hast spytter dokumenter ud til dig, mens en blækprinter bruger en smule mere tid på selve printerprocessen.

Med Epson blækpatroner i printerens maskinel lægges farven på papiret med massevis af bittesmå blækdråber. Og det tager lidt længere tid end det, som laseren kan præstere. Er du i gang med at printe billeder fra weekendens fest eller sommerens ferie, så er det dog godt givet ud at være en lille smule tålmodig med sit printerudstyr.

Printerprodukter der udskrives ved hjælp af Epson blækpatroner bliver nemlig ofte en lille smule pænere i farven, når de kommer ud på papir.

Papirvalget har også betydning

Det er ikke kun den printer, du bruger, der har betydning for det færdige produkt, når du udskriver billeder.

Valget af papir har lige så meget at sige for det endelige resultat. En papirtype med en mat overflade giver et andet og mere afdæmpet udtryk, end en papirtype med en glat og skinnende overflade.

Det bedste resultat får du, hvis du printer dine billeder på et særligt fotopapir. Sidstnævnte er fremstillet til netop udskrivning af billeder, hvilket giver et fint og professionelt udseende, når du kombinerer det med de Epson blækpatroner, der sidder i din printer.

Pas dog på når billedet er udskrevet. Rører du ved billedet for tidligt, når det kommer ud af printeren, risikerer du at tvære det våde blæk en smule ud. Vent derfor med at tage fat i papiret til der er gået et par minutter og det er helt tørt.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>